Billingo

Szeretnénk bemutatni azt az online számlázó programot, amely még bár nem piacvezető, de véleményünk szerint komoly kihívója a legismertebb számláló programnak.

A titok abban rejlik, hogy a Billingo csapata közvetlenül szólítja meg a felhasználók minden egyes típusait, beleértve nem csak szimplán a vállalkozókat, hanem kimondottan a Kisadózókat, Könyvelőket, Webáruházakat, de még a vállalkozók informatikai rendszereit fejlesztő Programozókat is.
A párbeszéd lényege, hogy a lehető legtöbb sajátos problémára, amely ezen felhasználókat éri a mindennapi vállalkozói működés során – és kapcsolódik a számlázhoz – megoldást találjon a Billingo számlázó rendszere, amely szerintünk több szemszögből is már felér egy ügyviteli rendszerrel is.

Megtisztelő, hogy több hónappal ezelőtt adótanácsadóként és könyvviteli szolgáltatóként minket is megkérdeztek arról, hogyan lehetne jobb a számlázó programjuk és hogyan tudnák segíteni a mindennapi munkánkat.
Köszönjük, hogy elsőként próbálhattuk ki ingyenesen a Billingo „Master” szolgáltatás csomagját (ez az egyik legtöbb kényelmi funkcióval ellátott csomag). Rendkívül Jó érzés volt, hogy nagyon olyan sok funkció és beállítás fogadott minket, amelyet különösen, mint a könyvelői szakma képviselői kértünk beépítésre.

Az újdonságokat és a kényelmi funkciókat oldalakon keresztül lehetne sorolni és bemutatni, de mi ezeket tartjuk most a legfontosabbaknak:

  • Korlátlan számlázás ingyen: a havidíj megfizetésével akármennyi papír alapú vagy e-számla kiállítható, így nincsenek rejtett költségek, tehát nem kerül többe ha jól megy az üzlet és emiatt a kiállított számla.
  • Könnyen és egyszerűen kezelhető: a számlázó program funkciói gyorsan megtalálhatóak, nem csak számítógépen, de tableten és telefonon is látható minden fontos eleme a programnak. Cégadatokat automatikusan betölti a rendszer, a korábbi számlák másolhatóak.
  • Ingyenes könyvelői fiók: Könyvelők ingyenesen használhatják a számlázó programot, ennek az az előnye, hogy egy fiókból elérhető válik minden Ügyfél számla adatai, ezzel megkönnyítve a könyvelői munkát
  • Telefonos ügyfélszolgálat: Nem kell napokat várni egy válaszra, hiszen munka közben fontos hogy egyből megkapjuk a kért információkat. Külön Ügyfélszolgálat érhető el a könyvelőknek és a fejlesztőknek is.
  • Számlabehajtó, automatikus fizetési értesítők a kintlévőségek behajtásához: Tudjuk, ritkán van idő a későn fizető vevőkkel foglalkozni és még kellemetlen is. Automatikus lejárt számla értesítők és fizetési felszólítások tudnak segíteni, ha csak tényleg feledékeny az Ügyfél.
  • Automatikus NAV adatszolgáltatás: 2020.07.01-től már minden vállalkozónak jogszabályilag kötelező adatot szolgáltatni a NAV felé a más adóalanyoknak (pl egyéni vállalkozás vagy cég) adott számlák adatairól, ez minden szolgáltatás csomagba bele van építve, még az ingyenesbe is.
  • 100% NAV megfelelőség: Garantálva van, hogy a jogszabályi változásokat mindig leköveti a számlázó program, és hiánytalanul beleépítik a számlázási folyamatokba. Hiba estén 100%-ban átvállalják a bírságot.
Kiemelném a különösen hasznos funkciókat a KATA kisadózó vállalkozások részére:
  • KATA és alanyi ÁFA mentes keretet folyamatosan számolja a program, mindig látszik mennyire vagyunk a határ elérésétől.
  • Bevételi nyilvántartás elkészítéséhez minden számla adat letölthető, tehát a számlázó programmal szinte kiváltható a folyamatos vezetése (ha máshonnan nincs bevétele a kisadózónak).
  • Könyvelőnk szeretni fog, hogy bármikor hozzáférhet a számláinkhoz, tud dolgozni belőle teljesen online módon.

Mindenképpen érdemes kipróbálni a számlázó programot, mert az ingyenes csomag most korlátlanul elérhető, amíg a több kényelmi funkciót kínáló „KATA” és „Master” csomag fél évig díjmentesen használható, ha 2020.07.01-ig regisztrálsz a Billingo rendszerébe.

Bátran ajánljuk tehát a Billingo számlázó rendszerét, mert mi sem csalódtunk benne és Ügyfeleink sem.

Itt indítható a regisztráció.

Pin It on Pinterest