SZERETNÉ TUDNI, HOGY EGYÉNI VÁLLALKOZÁSÁT MILYEN ADÓZÁSSAL FOLYTATHATNÁ A LEGKEVESEBB ADÓKÖLTSÉGGEL?

ELKÉSZÍTETTÜK A 2022 ÉVRE AKTUALIZÁLT ADÓNEM ÖSSZEHASONLÍTÓ KALKULÁTORT, AMELLYEL SAJÁT IGÉNYEI SZERINT VÉGEZHET SZÁMÍTÁSOKAT FŐÁLLÁSÚ, MELLÉKÁLLÁSÚ ÉS NYUGDÍJAS EGYÉNI VÁLLALKOZÁSRA IS!

Az Adókalkulátor évközben induló egyéni vállalkozásra és évközi adónem váltásra is alkalmazható, mivel a hátralévő hónapok megadásával  törtévre is kiszámolható az éves adóköltség.

 

Válassza ki az Önnek szükséges ADÓKALKULÁCIÓS CSOMAGOT, ha a közeljövőben:

 

 • ÚJ egyéni vállalkozást indítana és a bevételszerző tevékenységét a legkisebb adóköltséggel szeretné végezni
 • A 2022. évben a KATA szigorítás miatt az egyéni vállalkozásában új adónemet választana (SZJA tételes költségelszámolással vagy átalányadóval)
 • Kisadózó KATA vállalkozóként egy külföldi partnertől évi 3 millió Forintnál több bevételt szerez 2022 évben, és ennek az extra 40% adóterhelését szeretné összehasonlítani a többi adózási móddal 

Tartozzon Ön is azon vállalkozók közé, akiknek már van adótervük a 2022-es évre.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ ADÓKALKULÁCIÓ

Az adókalkulátorral a saját adatai alapján készíthet több féle kalkulációt is.

ADÓNEMEK ÖSSZEHASONLÍTHATÓSÁGA

Az adókalkulátorban az adatok egyszeri megadásával minden adónemre elkészül a kalkuláció.

DIGITÁLIS KÉNYELEM

Nem szükséges személyesen felkeresnie minket, mert online eszközökkel a szolgáltatást otthonról is igénybe veheti.

CÉL AZ ADÓOPTIMALIZÁCIÓ

A szolgáltatásunkkal arra törekszünk, hogy a tevékenységéhez a legoptimálisabb adóköltség párosuljon.


EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2022 ADÓKALKULÁTOR 
 

 • Tartalmazza 3 adónem (SZJA Tételes költségelszámolás/Átalányadózás, KATA) egyszerűsített adóköltség összehasonlítását a megadott bevétel/költség/tevékenység alapján
 • Az adónem kalkulátor válaszható Főállású, Mellékállású és Öregségi nyugdíjas egyéni vállalkozásra kalibrálva is
 • Alkalmas annak előzetes felmérésére, hogy melyik adónemek a legoptimálisabbak a KATA helyett/mellett
 • Külföldre számlázó KISADOZÓ 3 millió Forint feletti bevételére készíthető kalkuláció
  (12 milló Ft bevétel feletti adót is számításba veszi a kalkulátor)

A SZOLGÁLTATÁS FOLYAMATA:

 

 • Az ADÓKALKULÁTOR MEGRENDELŐLAP kitöltése után díjbekérőt állítunk ki.
 • A DÍJBEKÉRŐ KIEGYENLÍTÉSE után küldjük a megadott e-mail címre az adókalkulátorokat EXCEL formátumban
 • A KALKULÁTOR SEGÍTSÉGÉVEL elkészíthető a választott adónemekre a 2022 évi adókalkuláció saját adatok megadásával.

Akiknek már segítséget nyújtottunk adózási témákban

 • 5 star review  I asked for help with the yearly tax declaration. The service was really good, in a matter of hours Péter had sorted out all the required steps and send back the documents. He was very polite and helpful, I am really satisfied with the service provided.

  Juan Orozco Avatar Juan Orozco
  2018-04-15

  positive review  Gyors, precíz munkavégzés! Köszönöm szépen

  Bogi Pusztai Avatar Bogi Pusztai
  2019-01-25

  positive review  Ajánlom Pétert mindenkinek, akinek gyors, pontos és hasznos segítségre van szüksége könyvelés - adóbevallás témákban. Én maximálisan elégedett vagyok a kapott szolgáltatással!

  Beáta Szűcs Avatar Beáta Szűcs
  2019-01-19
 • positive review  Feltett kérdéseinkre a szükséges információt gyorsan megkaptuk. 😉

  Imre Szamosfalvi Avatar Imre Szamosfalvi
  2019-02-05

  positive review  Szakmabeliként Pétert őszinte szívvel tudom ajánlani Mindenkinek, aki egy felkészült, segítőkész, magas szakmai tudással rendelkező könyvelőt keres, aki folyamatosan képzi magát, követi az állandóan változó jogszabályokat, és ez mellett nagyon kedves is.

  Szilvia Hoffmanné Klemm Avatar Szilvia Hoffmanné Klemm
  2019-01-18

  positive review  Gyors segítségre volt szükségem, és alig pár órán belül már meg is kaptam a választ! Nagyon köszönöm!

  Tímea Jánosity Avatar Tímea Jánosity
  2019-01-14
 • 5 star review  Gyors és segítőkész a tanácsadás.

  Krisztina Tóth-Urbán Avatar Krisztina Tóth-Urbán
  2018-02-26

  5 star review  Gyors, pontos, korrekt, érti a dolgát, érti a dolgaid. Nincs köntörfalazás, mégsem személytelen.

  Garamvölgyi Andrea Avatar Garamvölgyi Andrea
  2018-02-23

  5 star review  Nagyon felkészült volt, sokat segített!

  Kornél Őry Avatar Kornél Őry
  2017-12-15

2022 évi Adóváltozásokkal kapcsolatos cikkeink:

ADÓKALKULÁTOR CSOMAG MEGRENDELŐ ŰRLAP
(minden megadott információt bizalmasan kezelünk a GDPR szabályait betartva)

2022 ADÓKALKULÁTOR Felhasználási Feltételek – Szerzői tájékoztató

Az adókalkulátor és adónem dokumentációk Lestyán Péter EV. (vállalkozói adatok a lap alján találhatóak) elektronikus kiadványa. A kiadványok szerzői jogi védelem alatt áll, 1 példányban saját gépre menthető, illetve 1 példányban nyomtatható, benne leírtak a saját tevékenység során felhasználhatók. A kiadvány harmadik személy részére sem elektronikus sem hagyományos – nyomtatott – formában nem továbbítható.

Az adókalkulátor megvásárlása, letöltése és benne található információk felhasználása nem minősül tanácsadásnak, mivel nem jön létre olyan szerződéses kapcsolat a szerző és a vásárló között, ami alapján megbízásnak lehet minősíteni.

Ennek következtében a benne leírt információk csakis tájékoztató jellegűek, tehát a leírtak felhasználásáért vagy alkalmazásáért a szerző felelősséget nem tud vállalni. Az ebből a dokumentumból szerzett információ bárminemű felhasználása adózási döntésekben csak saját felelősségre és kockázatra tehető meg, erről a vásárló a tájékoztatást megkapta és elismerte.

Adózási, számviteli és jogi kérdésekben felelős tanácsadás csakis személyre szabottan, a körülmények teljes ismeretében, a jogszabályi helyek és az adott tevékenység és üzleti kapcsolatot elemzése során adható.

A leírt információk a 2020.11.17-én az Országgyűlés által elfogadott törvénymódosításokat és a korábbi közlönyökben már kihirdetett hatályos adójogszabályokat veszi alapul.

Javasoljuk, hogy a 2021-es változásokkal kapcsolatban meghozott döntések végrehajtása előtt mindenképpen konzultáljon olyan szakemberrel (könyvelő/adótanácsadó/adójogász), aki a vállalkozási tevékenységét ismeri, vagy van lehetősége a szükséges mértékben megismerni.

A www.online-adotanacsadas.hu oldalon keresztül kérhet ajánlatot konzultációra vagy személyre szabott adókalkulációkra, kérdéseire a leírtakat alapul véve fogunk választ adni, természetesen felmérve lehetőségeit és kockázatait.

Reméljük, hogy a füzet megvásárlásával és tanulmányozásával az összes kérdésére választ kapott, és a jövőben hasznára válhat.

Sikeres vállalkozást és adózást kívánunk!

Kiadó neve: Lestyán Péter EV

EV Nyilvántartási szám: 51134752

Kiadót Képviseli: Lestyán Péter

Adószám: 68040570-1-33

Email címe: info@online-adotanacsadas.hu

Honlap: https://online-adotanacsadas.hu/

Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/Onlineadotanacsadas

Általános Szerződési feltételek
A www.online-adotanacsadas.hu oldalon megrendelhető elektronikus ellenértéke fizethető bankkártyával, bankkártyával, átutalással, postai csekken. A megrendelt terméket e-mailen juttatjuk el megrendelőhöz. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már csak az ügyfélszolgálat megkeresésével javíthatóak. A szerződés magyar nyelven jön létre és rá a magyar jog az irányadó. A szerződéstől a kiadvány átvételéig (szolgáltató általi megküldéséig) lehet elállni. Ebben az esetben a kiadó köteles a megrendelő által kifizetett összeget legkésőbb 30 napon belül visszafizetni.

A www.online-adotanacsadas.hu oldalon és az e kiadványban olvasható jogszabályokon alapuló írások, tartalmak nem helyettesítik a jogszabályok pontos szövegét. A kiadó (szolgáltató) az elvárható gondossággal törekszik az egyes szolgáltatások, írások, tájékoztatások, válaszok adat- és információ tartalmának helyességének és pontosságának biztosítására – mindezek ellenére előfordulhatnak téves, helytelen, hiányos, pontatlan közlések, amelyekért a kiadó a felelősségét kizárja. Mindezek miatt a felhasználó a szolgáltatások igénybevétele során nyert információkat csak gondos mérlegelés és kellő ellenőrzés után alkalmazza. Egyes írások a szerzők személyes véleményét kifejezve ellentétesek lehetnek a hivatalos, hatósági állásponttal – ilyen esetben konkrét ügyekben javasolt a hivatalos álláspont szerint eljárni, illetve a hatóság hivatalos állásfoglalását kérni.

Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezései irányadók.
További tájékoztatás telefonon és e-mailben is igényelhető.

Az E-KÖNYV és adókalkulátorok a
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet
"a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól" értelmezésében "4. § 1. digitális adattartalom: digitális formában előállított vagy nyújtott adat" minősül, erre tehát az a megrendelő az e-mailen történő kiküldés után elállási jogot nem érvényesíthet, tehát a kifizetett összeg nem visszakövetelhető.
https://www.online-adotanacsadas.hu/adatkezeles-adatvedelmi-iranyelvek/