SZERETNÉ TUDNI, HOGY EGYÉNI VÁLLALKOZÁSÁT MILYEN ADÓZÁSSAL FOLYTATHATNÁ A LEGKEVESEBB ADÓKÖLTSÉGGEL 2023 ADÓÉVBEN?

2023.01.01-12.31 időszakra aktualizált ADÓKALKULÁTOROK ÁTALÁNYADÓZÁSRA és VÁLLALKOZÓI JÖVEDELEMADÓRA

Hozza meg döntését 2023.05.20-ig alapos számítások alapján!

(A nyilatkozatot a másik adónembe  2023.01.01-től történő áttérésre a 2022-es SZJA bevallás benyújtási határidejéig lehet megtenni az SZJA bevallás benyújtásával egyidejűleg)

SZEMÉLYRE SZABHATÓ ADÓKALKULÁCIÓ

Az adókalkulátorral a saját adatai alapján készíthet több féle kalkulációt is.

ADÓNEMEK ÖSSZEHASONLÍTHATÓSÁGA

Az adókalkulátorban az adatok egyszeri megadásával minden adónemre elkészül a kalkuláció.

DIGITÁLIS KÉNYELEM

Nem szükséges személyesen felkeresnie minket, mert online eszközökkel a szolgáltatást otthonról is igénybe veheti.

CÉL AZ ADÓOPTIMALIZÁCIÓ

A szolgáltatásunkkal arra törekszünk, hogy a tevékenységéhez a legoptimálisabb adóköltség párosuljon.


EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2023 ADÓKALKULÁTOR 
 

 • Tartalmazza 2 adónem (SZJA Vállalkozói jövedelemadózás/Átalányadózás) egyszerűsített adóköltség összehasonlítását a megadott bevétel, költségek és végzett tevékenység alapján
 • Az adónem kalkulátor választható Főállású, Mellékállású és Öregségi nyugdíjas egyéni vállalkozásra kalibrálva is
 • Alkalmas annak előzetes felmérésére, hogy melyik SZJA szerinti adónem a legoptimálisabb 2023 adóévre

A SZOLGÁLTATÁS FOLYAMATA:

 

 • Az ADÓKALKULÁTOR MEGRENDELŐLAP kitöltése után díjbekérőt állítunk ki amit kiküldünk a megadott e-mail címre
 • A DÍJBEKÉRŐ KIEGYENLÍTÉSE után küldjük a megadott e-mail címre az adókalkulátorokat EXCEL formátumban
 • A KALKULÁTOR SEGÍTSÉGÉVEL elkészíthető a választott adónemekre a 2022 évi adókalkuláció saját adatok megadásával.

Akiknek már segítséget nyújtottunk adózási témákban

 • Gyors és segítőkész! Mindenkinek ajánlom! 🙂

  Zoltan Vass Avatar Zoltan Vass
  2017-12-07

  I asked for help with the yearly tax declaration. The service was really good, in a matter of hours Péter had sorted out all the required steps and send back the documents. He was very polite and helpful, I am really satisfied with the service provided.

  Juan Orozco Avatar Juan Orozco
  2018-04-15

  Gyors és segítőkész! Mindenkinek ajánlom!

  László Hutás Avatar László Hutás
  2018-02-16
 • Katás adóbevallásomat készítette el Péter, azóta nyugodtan alszom. 🙂 Gyors, kedves, rugalmas szakember, ajánlom későn kelőknek is!

  Bőtös Balázs Avatar Bőtös Balázs
  2018-02-05

  positive review  Gyorsaság és profizmus!*****

  Katalin M. Gádorosi Avatar Katalin M. Gádorosi
  2018-10-03

  positive review  Szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani ezt az oldalt. Gyorsan , kedvesen siettek a segítségemre . Köszönöm 🙂

  Lászlóné Gelencsér Avatar Lászlóné Gelencsér
  2018-12-11
 • positive review  Péter jól felkészült, segítőkész és precíz szakember, a legjobb helyen vagyok adóügyekben Nála! <3

  Erika Hegedüs Avatar Erika Hegedüs
  2019-02-01

  positive review  Péterhez fordultam segítségért vállalkozásommal kapcsolatban, nagyon segitőkész volt és gyorsan meg is oldottuk a dolgot. Hálás vagyok érte, köszönöm. 🙂

  Lukács Anita Avatar Lukács Anita
  2020-01-10

  Gyors és segítőkész.

  András Deierl Avatar András Deierl
  2018-02-22

2023 évi Adóváltozásokkal kapcsolatos cikkeink:

2023 ADÓKALKULÁTOR MEGRENDELŐ ŰRLAP
(minden megadott információt bizalmasan kezelünk a GDPR szabályait betartva)

KEDVEZMÉNY KORÁBBI VÁSÁRLÁS ESETÉBEN (kérem a korábbi megrendelésben megadott e-mail címet adja meg)
2023 ADÓKALKULÁTOR Felhasználási Feltételek – Szerzői tájékoztató

Az adókalkulátor és adónem dokumentációk Lestyán Péter EV. (vállalkozói adatok a lap alján találhatóak) elektronikus kiadványa. A kiadványok szerzői jogi védelem alatt áll, 1 példányban saját gépre menthető, illetve 1 példányban nyomtatható, benne leírtak a saját tevékenység során felhasználhatók. A kiadvány harmadik személy részére sem elektronikus sem hagyományos – nyomtatott – formában nem továbbítható.

Az adókalkulátor megvásárlása, letöltése és benne található információk felhasználása nem minősül tanácsadásnak, mivel nem jön létre olyan szerződéses kapcsolat a szerző és a vásárló között, ami alapján megbízásnak lehet minősíteni.

Ennek következtében a benne leírt információk csakis tájékoztató jellegűek, tehát a leírtak felhasználásáért vagy alkalmazásáért a szerző felelősséget nem tud vállalni. Az ebből a dokumentumból szerzett információ bárminemű felhasználása adózási döntésekben csak saját felelősségre és kockázatra tehető meg, erről a vásárló a tájékoztatást megkapta és elismerte.

Adózási, számviteli és jogi kérdésekben felelős tanácsadás csakis személyre szabottan, a körülmények teljes ismeretében, a jogszabályi helyek és az adott tevékenység és üzleti kapcsolatot elemzése során adható.

A leírt információk a 2022.12.31 napján az Országgyűlés által elfogadott törvénymódosításokat és a korábbi közlönyökben már kihirdetett hatályos adójogszabályokat veszi alapul.

Javasoljuk, hogy a 2023-es változásokkal kapcsolatban meghozott döntések végrehajtása előtt mindenképpen konzultáljon olyan szakemberrel (könyvelő/adótanácsadó/adójogász), aki a vállalkozási tevékenységét ismeri, vagy van lehetősége a szükséges mértékben megismerni.

A www.online-adotanacsadas.hu oldalon keresztül kérhet ajánlatot konzultációra vagy személyre szabott adókalkulációkra, kérdéseire a leírtakat alapul véve fogunk választ adni, természetesen felmérve lehetőségeit és kockázatait.

Reméljük, hogy a füzet megvásárlásával és tanulmányozásával az összes kérdésére választ kapott, és a jövőben hasznára válhat.

Sikeres vállalkozást és adózást kívánunk!

Kiadó neve: Lestyán Péter EV

EV Nyilvántartási szám: 51134752

Kiadót Képviseli: Lestyán Péter

Adószám: 68040570-1-33

Email címe: info@online-adotanacsadas.hu

Honlap: https://online-adotanacsadas.hu/

Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/Onlineadotanacsadas

Általános Szerződési feltételek
A www.online-adotanacsadas.hu oldalon megrendelhető elektronikus termékek (E-KÖNYV és ADÓKALKULÁTOROK)ellenértéke fizethető bankkártyával, átutalással, postai csekken. A megrendelt terméket e-mailen juttatjuk el megrendelőhöz. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már csak az ügyfélszolgálat megkeresésével javíthatóak. A szerződés magyar nyelven jön létre és rá a magyar jog az irányadó. A szerződéstől a kiadvány átvételéig (szolgáltató általi megküldéséig) lehet elállni. Ebben az esetben a kiadó köteles a megrendelő által kifizetett összeget legkésőbb 30 napon belül visszafizetni.

A www.online-adotanacsadas.hu oldalon és az e kiadványban olvasható jogszabályokon alapuló írások, tartalmak nem helyettesítik a jogszabályok pontos szövegét. A kiadó (szolgáltató) az elvárható gondossággal törekszik az egyes szolgáltatások, írások, tájékoztatások, válaszok adat- és információ tartalmának helyességének és pontosságának biztosítására – mindezek ellenére előfordulhatnak téves, helytelen, hiányos, pontatlan közlések, amelyekért a kiadó a felelősségét kizárja. Mindezek miatt a felhasználó a szolgáltatások igénybevétele során nyert információkat csak gondos mérlegelés és kellő ellenőrzés után alkalmazza. Egyes írások a szerzők személyes véleményét kifejezve ellentétesek lehetnek a hivatalos, hatósági állásponttal – ilyen esetben konkrét ügyekben javasolt a hivatalos álláspont szerint eljárni, illetve a hatóság hivatalos állásfoglalását kérni.

Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezései irányadók.
További tájékoztatás telefonon és e-mailben is igényelhető.

Az E-KÖNYV és adókalkulátorok a
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet
"a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól" értelmezésében "4. § 1. digitális adattartalom: digitális formában előállított vagy nyújtott adat" minősül, erre tehát az a megrendelő az e-mailen történő kiküldés után elállási jogot nem érvényesíthet, tehát a kifizetett összeg nem visszakövetelhető.
https://www.online-adotanacsadas.hu/adatkezeles-adatvedelmi-iranyelvek/